Wat zeggen anderen over ons

Begin vorig jaar was na 38 jaar onderwijs de koek opeens op. Burn-out? Welnee, dat overkomt alleen anderen. Gelukkig was daar Angelique die mij aanbood om mij te coachen.
In het begin vraag je je af of dit wel echt nodig is, maar ik ben zeer blij dat ik het aanbod heb aangenomen. Angelique stelde mij volkomen op mijn gemak en creëerde een sfeer, waarbij ik mij veilig voelde en ook over ongemakkelijke zaken durfde te praten (en te huilen). Ik had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd. Na de derde sessie voelde ik mij weer dusdanig sterk, dat ik mij afvroeg of een vierde sessie nog meerwaarde zou hebben(maar ga je dit ook zeggen ,of wacht je nog even af), maar ook dit voelde Angelique feilloos  aan en vroeg aan mij of ik zelf dacht, dat een vierde sessie nog nodig was. Op dat moment hebben wij de coaching afgesloten, maar heb ik Angelique nog wel een paar keer telefonisch gesproken en geappt.

Ik voel mij op dit moment weer helemaal de “oude“ en zou iedereen, die tegen zaken aanloopt en het even niet meer ziet zitten, Angelique van harte aanbevelen om het gesprek aan te gaan en zich door haar te laten coachen.
Een dankbare Richard. 

Samen met Angelique hebben wij voor een middelgroot transportbedrijf een tweetal trainingsdagen verzorgd in het kader van een programma voor het vergroten van Duurzaam en Weerbaarheid en meer specifiek op de gebieden van communicatieve vaardigheden en inspirerend leiderschap. Angelique heeft een ontwapenende persoonlijkheid en weet een groep heel natuurlijk mee te krijgen en te motiveren. De evaluaties waren zeer positief en het zal zeker niet onze laatste samenwerking zijn.

Wim Huurman