You must make a CHOICE
to take a CHANCE
or your life will never CHANGE

Over Triple C

De naam Triple C (Choices, Chances, Changes) is ontstaan vanuit bovenstaande quote van Zig Ziglar. Als je verandering wilt, begint dat met het maken van een keuze. Vaak roepen we wel dat we iets anders willen, maar komen zelf niet in actie. Je hebt dan soms iemand nodig die je de spiegel voorhoudt, vragen stelt of confronteert. “Iets anders” is soms ook best spannend, ligt vaak buiten je comfortzone en zorgt dan voor onzekerheid. 

Maar buiten je comfortzone treden: that’s where the magic happens!!  Om die “magic” te vinden, beschikken we over verschillende tools, waaronder de Innerlijke Familie, het Responsibility Process en de DISC gedrags- en drijfverenanalyses. Dit al naar gelang het aansluit bij de situatie waar je verandering wilt. Of dat nu persoonlijk, zakelijk of in teamverband is.

Over Angelique Bakker

Ik ben Angelique, getrouwd met Guus en moeder van twee fantastische zoons. Opgegroeid in Leidschendam en ruim 20 jaar woonachtig in het Westland.  In mijn vrije tijd kook ik graag en dan is het heerlijk om dat met vrienden en familie onder het genot van een lekker glas wijn op te eten. Vorig jaar heb ik een bucketlist-dingetje afgewerkt en ben ik weer begonnen met zeillessen (inmiddels ook geslaagd!). Daarnaast sport ik (soms met frisse tegenzin) om alles enigszins in balans te houden. Ik houd van gekkigheid, uitdagingen, maar ook van heerlijk luieren of wandelen langs het strand.

Ooit begonnen in het makelaardij-vak, daarna gekozen voor de financiële dienstverlening, waarvan de laatste jaren bij de Rabobank in diverse leidinggevende rollen. Ik vind de ontwikkeling van mensen fascinerend en ben erg nieuwsgierig. In het coachen en trainen komt die nieuwsgierigheid zeker van pas (en heerlijk om die ook te kunnen bevredigen!). Het is genieten om bij mensen de puzzelstukjes op de juiste plek te zien vallen.